Cubes Indesign Feature

19 Jun Cubes Indesign Feature

 

Exclusive: Read more about our recent feature in the premier Cubes magazine for interior architecture!

 

Chen+Choi Collaborative converts an old Tiong Bahru Apartment into a home office that thrives on clever programming and considered transitions.

 

cubes-indesign-2

 
 

The home follows an interesting sequence where the private realm is sandwiched between the communal spaces.

 
 

cubes-indesign-3

 
 

An alternative, more intimate, transition from the front to the back of the house was also created via a surprising powder room within the living area

 
 

cubes-indesign-4

 
 

The simple decision of leaving the bedroom doors open or closed significantly altered how the space feels and functions.

 
 
cubes-indesign-5

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.